Skip to main content

Articole

Istoric marcelbeldean.com
(din 14 martie 2004) : articol ce apare odata cu implinirea primului an de existenta a site-ului meu. Contine un scurt istoric si planuri de viitor.
Perusi (vezi prima pagina, din 1 iulie 2003; actualizat in 3 decembrie 2006) :
Este un articol dedicat perusilor. Cuprinde o scurta descriere, modul de hranire, intretinere, inmultire si sfaturi pentru cresterea lor. Se afla la a doua versiune, la care am lucrat tinand cont si de mesajele dumneavoastra; de aceea sper sa gasiti sfaturi care sa va fie de un real folos.
Mozilla Firefox (vezi: prima pagina; din 16 august 2005):
browserul Firefox a aparut in februarie 2004 si se bazeaza pe engine-ul lui Mozilla. In mai putin de un an a reusit sa-si stranga aproape 10% din utilizatori (printre care si eu). Recomand calduros folosirea acestui browser, mai ales daca sunteti utilizator al lui Internet Explorer.
Calculatoare (vezi: prima pagina ; din 27 iulie 2003; modificat in 26 iunie 2004):
acest articol incearca sa fie o sursa de informatii generale despre calculatoare.
Sistemul solar (vezi prima pagina ; din 9 noiembrie 2003; modificat in 12 august 2004):
este un "mic" articol despre un sistem "urias". Reprezinta o descriere a sistemului nostru solar, cu principalele elemente ale sale. Desi am incercat sa fac sa fie cat mai usor de inteles, s-ar putea sa fie necesar ca cititorul sa aiba ceva cunostinte in domeniu (cum ar fi orbite, comete etc.).
Vangelis (vezi prima pagina ; din 9 noiembrie 2003):
de-a lungul istoriei, au fost oameni de-a dreptul exceptionali prin faptele lor. Vangelis este unul dintre acestia, fiind printre cei mai cunoscuti muzicieni, producatori si compozitori ai momentului.