Skip to main content

Trasaturile site-ului

marcelbeldean.com este organizat asftel incat sectiunile sale fiind usor de accesat de oriunde v-ati afla in cadrul site-ului. Butoanele albastre din partea stanga apar in toate sectiunile, neexistand riscul "ratacirii" chiar si pentru un incepator.

Exista selectii de legaturi catre articole sau sectiuni mai importante, amplasate in locuri bine alese si cu indicatii corespunzatoare, iar vizitatorului ii va fi mai usor sa aleaga informatiile care ii convin.

Site-ul ofera in prezent cateva articole de larg interes, oferind informatii deosebit de utile pentru crescatorii de perusi, pasionatii de astronomie, fanilor lui Vangelis O. Papathanassiou sau pentru cei care vor sa-si cumpere un calculator si nu numai. Informatiile din articole sunt formulate intr-un limbaj decent si prietenos pentru ca sa fie usor de asimilat, existand si trimiteri la surse mai detaliate. Pentru o mai buna orientare, exista pe fiecare pagina catre o legatura catre cuprinsul articolului.

Grafica site-ului este una atragatoare si bine calibrata pentru ca fiecare informatie sa fie usor de citit. Fiecare entitate este evidentiata, vizitatorul intelegand foarte repede care sunt link-uri, care este sectiunea de pagina etc.

marcelbeldean.com este construit integral in HTML, PHP si Java si este indelung testat pentru a oferi o mai buna stabilitate si comportare pe ecranul vizitatorului. Site-ul este compatibil cu Mozilla Firefox, Internet Explorer si Opera si incearca sa se afiseze cat se poate de corect, chiar daca acest lucru nu-i permit setarile navigatorului (aspect des intalnit mai ales la calculatoarele din internet-cafeuri).

Forumul va sta la dispozitie pentru a va exprima gandurile si intrebarile legate de tematicile site-ului. Este bazat pe punBB, acest gen de forum fiind laudat pentru simplitatea, flexibilitatea si stabilitatea sa.

Ce este nou in versiunea 3 "New Look":

La constructia celei de-a treia versiuni a site-ului, m-am axat mai mult pe probleme de organizare, capitol la care in trecut era destul de deficitar. Deci aveti pe monitoare un site mult mai bine sistematizat, cu trasaturi noi cum ar fi posibilitatea de a cauta prin in continutul paginilor. S-a crescut dinamica site-ului, cu diverse formulare interactive. Puteti cauta in continutul site-ului prin intermediul motorului de cautare prezent in majoritatea sectiunilor.

Apar legaturi rapide catre sectiuni importante ale site-ului, sau catre alte pagini web care, cred eu, ca va vor fi utile.

Sectiunea "Actualizari" a fost inclusa in "Arhive" care este o sectiune superioara ce cuprinde mai multe lucruri despre trecutul marcelbeldean.com.

Grafica site-ului este mai aspectuoasa, folosindu-se culori si gradiente de culoare prietenoase, iar entitatile se pot deosebi cu usurinta.

Ce este nou in versiunea 4 "New Concept"

Cea mai noua versiune a site-ului marcelbeldean.com s-a bazat pe ideea "La vremuri noi, concepte noi". Site-ul a fost reconstruit de la inceput, dar avand experienta versiunilor trecute.

Paginile se incarca mai rapid pentru ca s-au eliminat o mare parte din grafice. Codul sursa a fost revizuit si au fost eliminate majoritatea erorilor, a link-urile "moarte" si a defectelor de afisare. Compatibilitatea a fost marita pentru mai multe navigatoare.

Varianta simplificata (low bandwidth) a fost eliminata, astfel ca sunt evitate decalajele de actualizare intre aceasta varianta si cea principala. Continutul site-ului a fost revizuit si actualizat in cea mai mare parte.

Nu in ultimul rand, grafica, desi mai putin incarcata ca si la "New Look", este cel putin la fel atragatoare ca si versiunile precedente.